Kädet/kynnet

Rakennekynnet, kestolakkaus, kuivamanikyyri ja IBX hoidot.

Kynsipalveluissa käytössä on MOSAIC-tuotteet, joista rakennekynnet tehdään joko geelillä tai polygeelillä muotteja käyttäen. Voit halutessasi valita IBX-hoidon vahvistamaan omaa luonnonkynttä. IBX-hoito käy sekä rakennekynsien, sekä kestolakkauksen alle.
Rakennekynsissä huoltoväli on noin 4 viikoa ja kestolakkauksessa 2-4 viikoa.

Kestolakkaus on luonnonkynnen päälle laitettava lakka, joka kovetetaan uv valossa. Lakkaus ei tuo lisäpituutta kynsiin. Lakkauksesta voi tehdä myös kirkkaan, joten luonnonkynnet saavat huomaamattoman vahvistuksen.

Rakennekynsien hoito-ohjeet:

  • Älä käytä niitä työkaluina, ne eivät kestä toistuvia kolhuja
  • Muista käyttää suojakäsineitä siivotessa tai käsitellessä esim. hiusvärejä
  • Käytä käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä säännöllisesti
  • Huollata kynnet ajoissa
  • Muista suojata kädet ja kynnet ilman lämpötilan muutoksilta mm. pakkanen

IBX

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.