Ripset/kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huolliteltua, mutta luonnollista lookia. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat kehykset kasvoille, sekä nopeuttavat arjen meikkaushetkiä.

Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle ja et välttämättä tarvitse ripsiväriä ollenkaan. Käytössä RefectoCil kestovärit.

Inlei Filler ripsien kestotaivutus

Lash Filler® on vallankumouksellinen, innovatiivinen, tällä hetkellä maailman ainut kliinisesti testattu käsittely luonnonripsien tuuhentamiseksi. InLein Lash Filler ei pelkästään taivuta ja värjää ripsiäsi, vaan myös hoitaa ja vahvistaa. Se sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille. Taivutus pysyy ripsissä 4-8 viikkoa, pysyvyys riippuu oman ripsesi elinkaaresta. Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24-48 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Tuotteet ovat vegaaneja, eikä niissä ole käytetty eläinkokeita. Kestotaivutusta ei voida tehdä, mikäli sinulla on:

  • tulehdus, erityisesti silmien alueella.
  • alle kuukausi sitten otetut silmän alueen kestopigmentoinnit
  • Raskaus ja imetys, hormonitoiminnan suuret muutokset heikentävät taivutusta jopa niin etteivät ripset taivu laisinkaan.
  • Antibiootit, tarkasta myös muiden lääkkeiden sopivuus ottamalla meihin yhteyttä ennen ajan varaamista.
  • Syöpä ja leikkaukset