Ajankohtaista

Tuoteuutuudet ovat saapuneet hoitolaan! Ekopharman vadelma ja karpalolinjan tuotteet löytyvät hyllystä ja lisäksi kasvohoitovalikoimaan on tullut lisäystä!

BTB13 sarjaan on tullut uutuuksia! mm. tämä ihana kosteuttava naamio

BTB13 Moisture Recharge Sleeping Mask on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä yönaamio kosteusköyhälle ja kuivalle iholle. Naamio sisältää keramideja, hyaluronihappoa ja luonnollisia kosteuttajia, jotka sitovat ihoon kosteutta ja antavat iholle kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Tuotteen B-vitamiinit tasapainottavat ja kirkastavat ihoa sekä hoitavat valovaurioita. Moisture Recharge Sleeping Maskissa oleva mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti omega-3 ja 6-rasvahappoja, jotka vahvistavat ja suojaavat ihoa. Prebiootit vähentävät tulehdusreaktioita ja ihoärsytystä. Patentoitu BTB13-soluaktivaattori on antioksidanttinen sekä vilkastuttaa ihon solujen uusiutumista ja hoitaa ikämuutoksia ihossa.

BTB13 Moisture Recharge sleeping mask 50ml 42€

Käyttö:

Levitä naamiota paksuhko kerros kasvojen ja kaulan iholle BTB13-seerumin jälkeen. Halutessasi lisäkosteutta käytä BTB13-hoitovettä ennen seerumia. Jätä naamio koko yöksi iholle, ja huuhtele iho aamulla vedellä ja/tai BTB13 misellivedellä pyyhkien, jonka jälkeen kannattaa käyttää hoito/kasvovettä.

Voit käyttää Sleeping Maskia myös tehonaamiona
levitä naamiopuhtaalle iholle kuorinnan jälkeen kosteuttamaa, pehmittämään ja rauhoittamaan ihoa. Anna vaikuttaa 10-15 min. Voit hieroa naamiota kevyesti sen vaikutusaikana, joka tehostaa aineiden imeytymistä ihoon. Pyyhi loput pois kasvopaperilla tai huuhtele haalealla vedellä. Viimeistele hoito BTB13-hoitoseerumilla ja -voiteella.

. . . . . . . . .

Tuotesarja BTB13 uudistuu ja yhtenäistyy, nyt tuotteita -25% ja jopa -50% Tervetuloa ostoksille!

Lokakuun tarjoushoidot! Vitamiini kasvohoito 60€ (norm.70€) kestolakkaus koristeluilla 35€ (norm 40€).

Syksyn uutuus vitamiinivoiteet ovat saapuneet hoitolaan! BTB13 A-vitamin 1%, BTB13 vitamin B3 ja BTB13 vitamin C
Todelliset ihon täsmähoitajat tuovat avun erilaisiin ihon tarpeisiin!

A vitamiini on iholle välttämätön rasvaliukoinen vitamiini, joka uudistaa ja vahvistaa ihoa ja tasoittaa sen pintaa ja väriä. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa, madaltaa juonteita ja vaalentaa maksaläiskiä.
BTB13 vitamin A active 1% 30ml 32€

B3 vitamiini kirkastaa ihoa, kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojamekanismia. Niasiiniamidi,B3-vitamiini on ihon supervitamiini, joka sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää kosteutta, vahvistusta ja heleyttä ihoon. Tehokas hoitovoide, joka korjaa ihon valovanhenemista sekä häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä.
BTB13 vitamin B3 Active 30ml 42€

C vitamiini on vesiliukoinen ja voimakas antioksidantti ja välttämätön ihon hyvinvoinnille ja terveelle ulkonäölle.Ympäristön haittavaikutukset, kuten UV-säteily ,kuluttavat ihon luonnollisia C-vitamiinivarastoja. C-vitamiinivoide heleyttää ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen
BTB13 vitamin C active 30ml 42€

Clean beauty probioottinen käsivoide
Erityisen hoitava koostumus sisältää ihoa pehmentävää suomalaista mustaherukan marjauutetta, joka tunnetaan korkeista C-vitamiini- sekä flavonoidipitoisuuksistaan. Käsivoiteen probioottilysaatit rauhoittavat ihoa ja tasapainottavat sen luontaista mikrobistoa, mikä puolestaan vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. 
100ml 15€


Otathan huomioon vallitsevan tilanteen ja perut hoitoaikasi ajoissa, mikäli tunnet olosi kipeäksi, perheessäsi sairastetaan tai olet vieraillut ulkomailla lähiaikoina. Kiinnitän erityistä huomiota pintojen puhtauteen ja asiakkaani tulevat hoitoihin aina käsipesun kautta, huolimatta tilanteista.


Lahjakortit osoitteesta https://lahjakorttikauppa.rescomi.com/ tai hoitolasta.
Muista valmistuvia ja syntymäpäiväsankareita lahjakortilla, jonka voi käyttää haluamaansa palveluun

Pieni salonkini on avoinna ajanvarauksella maanantaista perjantaihin. Lauantaisin sovitusti. Luonani olet aina ainoa asiakas ja olen tehostanut paikkojen ja pintojen desinfiointia huomattavasti. Lisäksi työskentelen hoitojen ajan kasvosuojan kanssa. Olen lisännyt timmaan ajan tuoteostoille!